Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов роудстер - Alfa Romeo 4C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
    За такива събития направо трябва да се пуска по едно масово съобщение на целия форум, баси мъката... с къв кеф щях да дойда...
    Ми то и неделя също беше ден на отворените врати, събитието беше обявено за уикенда
    Аз в неделя ходих, напрайх две завойчета със Жулиетата, предложиха ми я евтино с 8 бона отстъпка, казах им "Мирси" и си тръгнах

По въпроса за 4C-то, не беше отворено, не можах да се намърдам вътре като Венци, ама го разгледах, настина колата е култова и на живо е още по-яка.
    Казаха, че било на клиент не знам защо човечеца не си го е прибрал още
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Хубаво се посмяхте някои, а 4С-то на тоя дето му се смяхте вече е в София
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Хубаво се посмяхте някои, а 4С-то на тоя дето му се смяхте вече е в София
        Ами имал бол пари, дал. А смеха не беше продиктуван само от съмненията, че човекът лъже, ами от "компетентните" му изказвания, водени от прословутия израз "лънч едишън" (обедно издание). Човекът от един момент нататък търсеше драчене с половината форум и си го получи Майтапа настрана, все пак нека му е честито, ако за същия става въпрос.

Comment

• Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
          Ами имал бол пари, дал. А смеха не беше продиктуван само от съмненията, че човекът лъже, ами от "компетентните" му изказвания, водени от прословутия израз "лънч едишън" (обедно издание). Човекът от един момент нататък търсеше драчене с половината форум и си го получи Майтапа настрана, все пак нека му е честито, ако за същия става въпрос.
          Ок, ама на мен примерно ми е интересно да прочета някакви впечатления от първа ръка, което едва ли ще се случи след всичката помия, която се изля в нашия Alfa Romeo форум .. Нищо, "ще почакаме" да се появи някой друг в БГ да наброи над 100хил.лв за тоя картинг ..
          sigpic

Comment

А дали е на същия?

Comment

Ок, ама на мен примерно ми е интересно да прочета някакви впечатления от първа ръка, което едва ли ще се случи след всичката помия, която се изля в нашия Alfa Romeo форум .. Нищо, "ще почакаме" да се появи някой друг в БГ да наброи над 100хил.лв за тоя картинг ..
              Съгласен съм, дано колегата се смили и сподели нещо. Тая Алфичка си е събитие

Comment

• Не е на колегата ... собственика работи и живее извън България.
                Избери Твоят ... SOUND
                https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  А дали е на същия?
                  Инфото е от приятел. Той не можа да се сети за името на собственика, но утре мога да го питам.
                  sigpic

Comment

• Не е на Змея точка.

Comment

Инфото е от приятел. Той не можа да се сети за името на собственика, но утре мога да го питам.
                      Нали го знаеш стария виц за оня де решил се самоубива и му се явил дядо Коледа. Ти вярваш ли в дядо Коледа апропо ?
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Змея липсва на всички ни, аз го обичам тоз човек. Ама на Мелмак му е по-добре.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Фенът се казва Виктор Андреев. Да му е честита!
                          sigpic

Comment

Аз се надявам тая дискусия дето се е заформила дали 4C-то е на змея или не, да е била шега
                            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                              Аз се надявам тая дискусия дето се е заформила дали 4C-то е на змея или не, да е била шега
                              Един вид, че е невероятно - не го познавам и не мога да преценя. Канеше се много сериозно тук да си купува затова помислих, че е неговото. Стана ясно, че не е.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                                Шега-нЕшега, арогантността е недостатък и се наказва.

Comment

Working...
                                X